Kortfattat om min dag | Marilyn R. Sandberg

Marilyn R. Sandberg

Annons

Kortfattat om min dag

Hej sötisar! 

Idag så hade vi modevisning/lucia i skolan. Vi blev stylade, fick håret fixat & blev sminkade. Sen fick vi klänningar som tvåorna hade gjort tror jag. Var rätt så kul att bli fixad men lite pinsamt att gå haha! En “donut” på huvudet och knall rött läppstift, såg inte riktigt ut som jag om man säger så haha. Efter vi hade slutat så drog jag och Sarah till liljeholmen och kollade lite, sen fixade vi ett legg och nordea kort till mig och därefter åt vi indiskt till middag, gott! 

Följde med Sarah hem till henne efter det så är hos henne nu, hon håller på att färga sitt hår så jag är hennes lilla moraliska stöd, hon är ju blond nu igen efter att ha varit röd hårig ett tag.. Aja, har inte så mycket mer att säga för stunden så avrundar här! Pusssmiley

pic_50d3444addf2b349450000b5pic_50d3445ae087c37889493a06

Ser inte ut som oss….indecision

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats