Fix and make up | Marilyn R. Sandberg

Marilyn R. Sandberg

Annons

Fix and make up

Godkväll! Är lite små stressad just nu så sitter och stress fixar mig, hatar sånt. Ska möta upp en kompis i stan om ett tag! Så det här blir en liten snabb uppdatering. Jag beställde nyss min nyårsklänning ifrån nelly.com, det var på tiden! Hade sån beslutsångest för vilken jag ville ha… men det blev en tajt silverklänning i alla fall, superfin! Blir nog jätte bra med mina nit klackar jag ska köpa. Det stog också att man behövde beställa innan den 21a för att få den i tid, så jag var ute i sista minuten kan man säga. 

Aja, fixning var det ja. Ska bara ta lite mascara sen beger jag mig utåt! Puss smiley

Bild 2012-12-19 kl. 12.11 #7

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats