Börjar blogga här igen! | Marilyn R. Sandberg

Marilyn R. Sandberg

Annons

Börjar blogga här igen!

Hej allihopa! 

Har bestämt mig för att börja blogga här på myshowroom igen, det var längesen jag gjorde det. Därav min gamla design och allting, får ta och ändra det så småning om! ”Beskrivningen om mig själv” brevid det här inlägget är också gammalt och jag skrev det för ett år sedan (är ju inte 15 år nu!) och jag har försökt ändra texten men det vägrar ändras, får hoppas att det löser sig. Men känns som att det kommer bli jätte bra att blogga här, vore kul att komma med på topp listan också hehe smiley Roligt att det kommit smileysar man kan lägga till i inläggen nu dessutom! 

Förövrigt så hoppas jag ni kommer gilla min blogg här och jag ska ha det här som en liten ” nystart” Ni ser ju att jag raderat mina gamla inlägg på den här bloggen? ska försöka blogga så mycket som möjligt och göra roliga inlägg till er! Tipsa mig gärna om vad ni vill att jag ska blogga om så blir det mycket enklare för mig….

290374_155966924485198_3463164_o 

 
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats